Παρίστανε τον Φλάβιο Κονσεϊσάο και εξαπατούσε εύπορες κυρίες! (pic)

Θέμα στις ειδήσεις έγινε ο Φλάβιο Κονσεϊσάο, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στη μέση μιας παρρεξήγησης!

 

Ποιος θα το περίμενε ότι ένας άνδρας που του μοιάζει καταπληκτικά θα προσέγγιζε γυναίκες με οικονομική επιφάνεια, θα τους έλεγε ότι είναι ο διάσημος (κάποτε) ποδοσφαιριστής και θα τις εξαπατούσε για να κερδίσει χρήματα. Κι, όμως, συνέβη!

 

Ένα από τα υποψήφια θύματα, μάλιστα, ήταν η Μόνικα Μαρτίν Λούκε, θετή κόρη της αδερφής του τέως βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος! Καθόλου τυχαία, δηλαδή. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε γνωρίσει τον Φλάβιο Κονσεϊσάο όταν αυτός αγωνιζόταν στη Ρεάλ, αλλά μετά την αποχώρησή του από τη Μαδρίτη δεν κράτησαν ιδιαίτερες επαφές. Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκε ο σωσίας και επικοινώνησε μαζί της ζητώντας της να συναντηθούν μετά από χρόνια.

Χαρακτηριστικό της ομοιότητας των δύο ανδρών είναι ότι η γυναίκα δεν κατάλαβε ότι δεν ήταν ο Κονσεϊσάο. Βγήκαν για δείπνο και μεταξύ φαγητού και ποτού, ο «Κονσεϊσάο» της ζήτησε να του δανείσει την πιστωτική κάρτα της. Η γυναίκα αρνήθηκε και η συνάντηση έληξε άδοξα. «Πριν από 13 χρόνια βγαίναμε αρκετά. Είναι αλήθεια πως οι αλλαγές που παρατήρησα σε αυτόν τον άνδρα θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν με την πάτροδο των χρόνων κι έτσι δεν κατάλαβα ότι δεν ήταν πραγματικά ο Φλάβιο» ανέφερε η Μόνικα Μαρτίν Λουκέ.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική καταγγελία, καθώς φαίνεται ότι ο ψεύτικος Κονσεϊσάο σύχναζε σε κοσμικά πάρτι προσεγγίζοντας τις επώνυμες προσκεκλημένες και ζητώντας τους αρχικά ραντεβού και κατόπιν χρήματα…