Σοκάρουν οι εικόνες του Γκασκόιν! (pics)

Με ματωμένο πρόσωπο και κρατώντας το παντελόνι του, ο Πολ Γκασκόιν σοκάρει με την εμφάνισή του, δείχνοντας πως ο σχεδόν μισός χρόνος δίχως αλκοόλ στη ζωή του, μάλλον πήγε χαμένος.

Τι να πει κανείς για τον Πολ Γκασκόιν…

Έχοντας χαθεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας εδώ και μισό χρόνο, αντιμετωπίζοντας στα ίσια τον μεγαλύτερο αντίπαλό του, το αλκοόλ, όλοι αισιοδοξούσαν για κάτι καλύτερο στην ζωή του παλαίμαχου άσου.

Οι φωτογραφίες ωστόσο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και απεικονίζουν τον Άγγλου σε κάκιστη κατάσταση, με ματωμένο πρόσωπο και ανήμπορο να περπατήσει, δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά…

Βάσει των ρεπορτάζ των βρετανικών Μέσων, ο «Γκάζα» έπεσε έξω από ένα ταξί, κρατώντας στο χέρι του ένα μισοάδειο μπουκάλι τζιν. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο μέχρι να έρθει αυτή, εκείνος είχε φύγει. Κι ενώ είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ανεύρεσή του, ο Γκασκόιν εμφανίστηκε έξω από ένα άλλο ταξί, όντας σε κάκιστη κατάσταση και προσπαθώντας να κρατήσει ψηλά το παντελόνι του. Εν τέλει οι αρχές τον έβαλαν στο περιπολικό και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Όλα αυτά μετά τις δηλώσεις που πραγματοποίησε πριν δύο εβδομάδες, υπογραμμίζοντας πως είναι «καθαρός» εδώ και έναν χρόνο, έχοντας ως στόχο μάλιστα να μπει στη διαδικασία να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνον.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του πρώην συμπαίκτη του Γκάρι Μάμπατ: «Ήξερα ότι τα πράγματα είxαν αρχίσει να πηγαίνουν και πάλι στραβά την περασμένη εβδομάδα. Ο Πολ είχε μια πολύ καλή περίοδο αποχής. Τον είχαμε μακριά από το αλκοόλ τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες. Ήταν μια από τις πιο μεγάλες περιόδους του».

paul4paul1