Ακόμη και στο φιλικό με τον Ατρόμητο έγιναν εμφανείς οι αδυναμίες της ΑΕΚ

Η ανάγκη ενίσχυσης της ΑΕΚ είναι πασιφανής και αποδείχτηκε και στο χθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο (0-1). Αποτελεί ειλημμένη απόφαση η πραγματοποίηση τουλάχιστον δύο μεταγραφών το Γενάρη και αυτό που βγαίνει από τις τάξεις της ίδιας της ομάδας είναι πως θα πρόκειται για έναν κεντρικό μέσο με δημιουργικές ικανότητες, αλλά και έναν επιθετικό.

Αυτό δεν αποκλείεται, ωστόσο, να αλλάξει αν ο Ζοσέ Μοράις κάνει διαφορετικές εισηγήσεις βλέποντας και τις ελλείψεις της ομάδας του. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει διαπιστώσει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ζητήσει έναν ακόμη εξτρέμ. Οι αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες μέρες σε σύσκεψη που θα γίνει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στις τάξεις της ΠΑΕ δεν γνωρίζουν ήδη τις σκέψεις του Μοράις.

Από ονόματα που «παίζουν» και δεν έχουν διαψευστεί, υπάρχουν τον Αστρίτ Ατζάρεβιτς και Ισαάκ Τελίν, που συνεργάζονται με γραφείο μάνατζερ από το οποίο είχε περάσει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο πρώτος είναι στο… χέρι της ΑΕΚ, καθώς μένει ελεύθερος από την Έρεμπρο, ενώ ο δεύτερος είναι πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς η Μπορντό δαπάνησε αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο και δεν θα τον δώσει έτσι εύκολα.

loading...