Ανεβάζει… στροφές ο Κάμπος

Σε χειμωνιάτικο σκηνικό διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εκεί όπου ο Τζάλμα Κάμπος ανέβασε ρυθμούς, ενώ αύριο η Ν. Μεσημβρία θα «γεμίσει» και πάλι, καθώς αναμένεται η επιστροφή των διεθνών παικτών.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προπόνηση της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία ήταν η πρώτη ξεκάθαρη απόδειξη πως the winter is coming. Παίκτες και τεχνική ηγεσία πήραν την πρώτη κρυάδα για τα προσεχώς…

 

Αντιανεμικά, ισοθερμικά, κασκόλ, σκούφοι και γάντια ήταν εξίσου απαραίτητα με τις μπάλες για την πραγματοποίηση της προπόνησης μετά την απότομη αλλαγή του καιρού. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η δουλειά επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και στην υπομονή που πρέπει να έχει η ομάδα στην ανάπτυξη.

Από τους διεθνείς επέστρεψαν οι Τσίμιροτ, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, ενώ οι Τζαβέλλας, Γλύκος, Λέοβατς, Σάκχοφ, Ροντρίγκες, Βαρέλα αναμένεται να είναι πίσω για την προπόνηση της Τρίτης (15.11) που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00. Το θετικό για τον Βλάνταν Ίβιτς είναι πως το ιατρικό δελτίο παραμένει κενό με τον Τζάλμα Κάμπος να προπονείται με την ομάδα προκειμένου να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

loading...