Αντωνέλης: «Ακόμα περιμένω τον Παπαθανασάκη, να αποδείξει ο Καγιούλης αυτά που λέει»!

Για την απάντηση του Σπύρου Παπαθανασάκη που δεν ήρθε… ποτέ, μίλησε ο Χρήστος Αντωνέλης, ο οποίος ηγείται της επιτροπής σωτηρίας για τον Ηρακλή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δέσμευση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής για οριστική απάντηση η οποία δεν ήρθε ούτε χθες, αλλά και για τον Νίκο Καγιούλη, ο οποίος με ραδιοφωνικές του δηλώσεις, υποστήριξε πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τα κοινά του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «ArenaPress»:

«Είπε ο κ. Καγιούλης ότι θα μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η εταιρία του, αλλά ρωτάω εγώ ποια είναι η εταιρία του; Γιατί δεν μας την παρουσιάζει; Τις δικές μου εταιρίες τις ξέρει όλη η Ελλάδα, πηγαίνετε στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και ρωτήστε. Του κυρίου Καγιούλη οι εταιρίες ποιες είναι; Έχω ακούσει πολλές φορές για αεριτζίδικες εταιρίες, που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη, αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει ο κ. Καγιούλης. Φοβάμαι για τον Ηρακλή που αγαπάω όπως και όλοι οι φίλαθλοί του και δεν πείθομαι από τον κ. Καγιούλη, ούτε από τον κ. Παπαθανασάκη».

Πρόσθεσε πως: «Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι, χωρίς τη δική τους άδεια, θα το είχα κάνει, αλλά τους εύχομαι να με διαψεύσουν, να πάει καλά η ομάδα και να μην υπάρξει οικονομικό αδιέξοδο. Να αποδείξει ο κ. Καγιούλης τις δυνατότητές του σε όλο τον κόσμο του Ηρακλή, αλλά οι έως τώρα ενδείξεις και αποδείξεις δείχνουν ότι δεν βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και μας οδηγούν στην απαισιοδοξία».

-Σας απάντησε ο Παπαθανασάκης;

-«Όχι φυσικά! Ακόμη περιμένω απάντηση, αλλά φυσικά πλέον δεν θα περιμένω κανέναν, αλλά αναρωτιέμαι αφού ακόμη και ο κ. Δρακόπουλος τους είπε να έρθουν να πάρουν τα λεφτά που έβαλαν και να φύγουν, γιατί δεν το κάνουν; Τι θέλουν να πετύχουν στον Ηρακλή; Σας είπα, φοβάμαι για το μέλλον της ομάδας μας και δεν με καλύπτουν οι απαντήσεις τους».

loading...