Απόλλων Καλαμαριάς: «Μάχη μέχρι τέλους για τη δικαίωση»

Ανακοίνωση για την απόρριψη της έφεσης από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, εξέδωσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της lo, με την οποία απόφαση δεν δικαιώνεται η ομάδας μας στο θέμα της Ένστασης που είχε καταθέσει η Δόξα Δράμας.

Παρότι προσδοκούσαμε, ως ένα βαθμό, πως η Επιτροπή θα μπορούσε να κατανοήσει το δίκαιο του Απόλλωνα και να καταρρίψει την πρωτόδικη απόφαση, αυτό δεν συνέβη.

Πάντως, ούτως ή άλλως, είχαμε εναποθέσει τις καίριες ελπίδες μας στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ιδίως στην εγκυρότητα  της δικαιοδοτικής του κρίσης. Αναμένουμε πλέον την καθαρογραμμένη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, προκειμένου να ενημερωθούμε τους λόγους οι οποίοι οδήγησαν στην απόρριψη της Έφεσής μας και να έχουμε την δυνατότητα ν’ απευθυνθούμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Γνωρίζαμε και γνωρίζουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση έχουμε το δίκαιο με το μέρος της ομάδας μας κι ας είναι σίγουροι οι φίλαθλοι μας ότι θα επιδιώξουμε μέχρι τέλους την δικαίωση του Απόλλωνα».

loading...