Αποστολίδης: «Αναλαμβάνω δωρεάν την νομική υποστήριξη του Μπίκα»

Ο γνωστός νομικός Μπάμπης Αποστολίδης, μίλησε για την υπόθεση του Γιώργου Μπίκα, τις απειλές που υπάρχουν αλλά και τι πρέπει να γίνει ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»:

Για τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Μπίκα: «Δεν βλέπετε πόσο καιρό απέχω εγώ από τα διοικητικά . Αν ανοίξεις τώρα το site «γαύρος» , θα δεις τις απειλές που είναι γραμμένες. Και για σένα και για μένα και για πολλούς άλλους».

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι θα βρεθούν οι ένοχοι: «Αν η αντιτρομοκρατική θελήσει να τους βρει, θα τους βρει. Εκεί έχουν πέσει διάφορα τηλεφωνήματα, μπορούν να ανοίξουν αρχεία. Έχουν δικαίωμα να ανοίξουν και κυψέλες τηλεφώνων, καθώς είναι κακούργημα . Μετά από αίτηση της αστυνομικής αρχής που διεξάγει την έρευνα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έτσι πως τα έκαναν στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω αν υπάρχει γυρισμός. Πλέον κανένας δεν τρώει κουτόχορτο, όλοι ξέρουν τι γίνεται . Έχουμε δυο Ελλάδες, αυτήν της μαφίας και αυτή της περηφάνιας. Με την μαφία ας ασχοληθούν οι εισαγγελείς και η αντιτρομοκρατική. Δυστυχώς το σπίτι του Μπίκα δεν μπορώ να το φτιάξω αλλά επειδή δεν μασάω σαν Πόντιος, η νομική υποστήριξη του, από μένα, είναι άνευ ανταλλάγματος. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά είμαι μαζί με όλους που παλεύουν για τον δίκιο τους».

loading...