Χένες: «Έκανα ένα μεγάλο λάθος, αλλά κέρδισα τη δεύτερη ευκαιρία»

Διαβάστε το άρθρο για λεπτομέρειες

Λίγο μετά την εκλογή του με το ηγεμονικό ποσοστό του 98,5% στην προεδρία της Μπάγερν, ο Ούλι Χένες που εμφανίστηκε απολογητικός για την υπόθεση φοροδιαφυγής, υποσχέθηκε… έργα στο σύλλογο.

Η δεύτερη εποχή προεδρίας Ούλι Χένες άρχισε στην Μπάγερν μετά την εκλογή του με ποσοστό 98,5% στις εκλογές. Ο 64χρονος θρύλος των Βαυαρών κέρδισε την ψήφο 6.986 μελών, ενώ 108 ψήφισαν κατά και 58 άτομα απείχαν.

«Υπόσχομαι πως δεν θα σας απογοητεύσω», δήλωσε καταχειροκροτούμενος ο Χένες, που επιστρέφει στην προεδρία μετά από 987 μέρες, καθώς το Μάρτιο του 2014 είχε υποχρεωθεί σε παραίτηση λόγω της φυλάκισής του για φοροδιαφυγή.

Νωρίτερα, πριν ανοίξουν οι κάλπες, στην ομιλία του είχε πει: «Σας ζητώ μια δεύτερη ευκαιρία και υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Θέλω να αποτελέσω το σύνδεσμο μεταξύ των μελλών και του συλλόγου και μπορώ να είμαι κοντά στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες. Ο σύλλογος αυτός μου πρόσφερε πολλά σε δύσκολες στιγμές, ενώ και η συμπαράσταση του κόσμου ήταν συγκινητική. Ξέρω πως έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος, αλλά προσπάθησα να το διορθώσω και να κερδίσω μια δεύτερη ευκαιρία. Τώρα είμαι εδώ!».

loading...