Δέσμευση Αναστόπουλου για την άνοδο του Άρη

Διαβάστε το άρθρο για λεπτομέρειες

Απευθυνόμενος στους οπαδούς του Άρη ο Νίκος Αναστόπουλος δεσμεύτηκε ότι στο τέλος του πρωταθλήματος της Football League η ομάδα θα έχει κερδίσει την άνοδο.

Στη Σούπερ Λίγκα θα αγωνίζεται ο Άρης στη νέα αγωνιστική σεζόν. Για αυτό δεσμεύτηκε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός, όμως ζήτησε υπομονή και στήριξη για να βοηθηθεί η ομάδα…

«Να έχουμε υπομονή. Να είναι όλοι κοντά στην ομάδα. Να υπάρχει συσπείρωση και αγάπη προς τους παίκτες που είναι οι πρωταγωνιστές. Υποσχέσεις δεν δίνουμε, διότι δεν είμαστε πολιτικοί. Η δέσμευσή μας όμως είναι πως όταν το πρωτάθλημα τελειώσει, ο Άρης θα είναι εκεί που πρέπει και εκεί που τον θέλουν οι φίλαθλοί του και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σχετικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος…

«Σίγουρα θα μας βοηθήσει η διακοπή. Οταν μία ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά και δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, η διακοπή βοηθά για να δουλέψει, να ηρεμήσει και να μπει στο πρωτάθλημα διαφορετικά. Αλλωστε αυτό φάνηκε και στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε το περασμένο Σάββατο με τη Βέροια», ανέφερε και συνέχισε:

«Το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που θέλαμε όλοι μας, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο, πολύ δρόμο μπροστά του. Παίξαμε μόλις δυο αγωνιστικές και ήδη είμαστε στον Νοέμβριο. Το σαββατιάτικο είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Αρη, έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Ελπίζω να είμαστε, αυτοί που πρέπει να είμαστε, να πάρουμε το παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

loading...