Δικαίωμα δύο αλλαγών έχει ο Παναθηναϊκός!

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναγκάζεται να παίζει με… πετσοκομμένο ρόστερ στην Ελλάδα, εξαιτίας του κανονισμού με τους 4+2 ξένους στον πρώτο γύρο. Αυτή τη στιγμή Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκάμπριελ είναι εκτός ελληνικού ρόστερ, αφού η τετράδα που έχει δικαίωμα συμμετοχής είναι Σίνγκλετον, Ρίβερς, Φελντέιν και Νίκολς.

Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για τρεις αλλαγές σε κάθε γύρο και έως τώρα επικρατούσε η εντύπωση πως οι δύο εκ των τριών αλλαγών έχουν γίνει, αφού ο Τζέιμς αγωνίστηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου, τραυματίστηκε και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Φελντέιν, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

 

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η συγκεκριμένη αλλαγή δεν μετράει για την Α1, και αυτή που μετράει μόνο είναι αυτή του Νίκολς που αντικατέστησε τον Γκιστ μετά τον τραυματισμό του, κάτι που τόνισε ο Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου, ενώ όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος, επισήμανε πως τον έχουν ενημερώσει σχετικά οι διοικούντες την ΚΑΕ.

Ο Πασκουάλ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα των ξένων και απάντησε: «Ξέρετε καλύτερα τον κανονισμό που υπάρχει στην ελληνική λίγκα. Μπορώ να κάνω μόνο δύο αλλαγές ως το τέλος του πρώτου γύρου και γι’ αυτό πρέπει να προχωρώ προσεκτικά, γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο. Αν είχαν παίξει θα ήταν καλό, αλλά θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται περισσότερο να προπονηθούν παρά να παίξουν».

loading...