Εκτός «Amsterdam Arena» 500-600 φίλοι του Παναθηναϊκού

Tα εισιτήρια είχαν κλειστεί από νωρίς. Αν όχι 1-2 ημέρες μετά την κλήρωση των ομίλων, σίγουρα στα αμέσως επόμενα 24ωρα. Δυο – δυο, τρεις – τρεις, κορίτσια – αγόρια, μεγαλύτερες παρέες. Το Άμστερνταμ έχει το όνομα έχει και τη χάρη.

Και τουρισμός και μια– δυο μέρες μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και Παναθηναϊκός στο Amsterdam Arena! Ελκυστικότατος συνδυασμός. Κι όταν κλείσεις και τα εισιτήρια από νωρίς σε χαμηλή τιμή, ακόμη καλύτερα.

Το έκαναν πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι παρά τον σχεδόν βέβαιο αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Europa League και την απογοήτευση από τα τελευταία αποτελέσματα με αποκορύφωμα το 3-0 στο Φάληρο, ασφαλώς δεν ακύρωσαν το ταξίδι. Αυτό ήταν κανονισμένο και δεν αλλάζει.

Μια απόδραση εν μέσω Νοεμβρίου στο εξωτερικό, ένα διάλειμμα από το “πήξιμο” των υποχρεώσεων και των προβλημάτων, ένα προτζεκτάκι για ταξίδι με παρέα, δεν αλλάζει τόσο εύκολα. Ίσως το έκαναν ελάχιστοι και μόνο για έναν λόγο. Επειδή δεν είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο για το παιχνίδι. Και κατά πως φαίνεται, μάλλον δεν θα είναι 5-10 οι φίλοι του τριφυλλιού που θα υποχρεωθούν να το δουν τηλεοπτικά σε όποιο στέκι του Άμστερνταμ θελήσουν. Θα είναι περισσότεροι από 500!

Στο τελευταίο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Άγιαξ για περισσότερα εισιτήρια, η απάντηση των Ολλανδών ήταν και πάλι αρνητική και σύμφωνα με τους ανθρώπους των πράσινων, μοναδικό ανοιχτό ενδεχόμενο είναι για επιπρόσθετα 50 – 100 “κομμάτια”.

Ούτε κι αυτό είναι βέβαιο, αλλά ούτως ή άλλως δεν φτάνουν ούτε για… ζήτω. Και πέραν τούτου, οι Ολλανδοί προς το παρόν επιμένουν ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος φίλων του Παναθηναϊκού σε θύρες πλην αυτών όπου θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι!

Ακόμη κι αν δεν φέρουν ή φορούν πράσινα διακριτικά; Δεν είναι σίγουρο, αλλά γι’ αυτές τις “σκόρπιες” θύρες, όσο λιγότερο… πράσινο, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να μπεις, ειδικά αν τα αγγλικά σου είναι τουλάχιστον επιπέδου… Lower.

Η κατάσταση δεν είναι και η πιο… εύκολη για τους διοικούντες που καλούνται να διαχειριστούν για πρώτη φορά επί Αλαφούζου τόσο ογκώδη “εκδρομή” στο εξωτερικό, αλλά και το θέμα των εκατοντάδων φίλων του Παναθηναϊκού που θα μείνουν εκτός γηπέδου. Γι’ αυτό, άλλωστε και οι δυο μέρες στο Άμστερνταμ θα είναι για εκείνους κάθε άλλο παρά… εκδρομή.

loading...