Εκτός με Παναθηναϊκό για πειθαρχικό παράπτωμα ο Μπαζούρ

Μια ακόμη σημαντική απουσία (μετά από αυτή του ασθενούς Ζιγέκ) θα έχει ο Άγιαξ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στο Άμστερνταμ για το Europa League.

Ο Ρίτσεντλι Μπαζούρ τέθηκε εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, όπως έκανε γνωστό ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, Πέτερ Μπος.

«Ο Μπαζούρ δεν θα είναι στην αποστολή. Τραυματίστηκε το Σάββατο στην προπόνηση και την Κυριακή δήλωσε άρρωστος. Τη Δευτέρα ήθελε να προπονηθεί κανονικά, αλλά δεν το δέχτηκα. Θα έπρεπε να είχε ενημερώσει το γιατρό για να προπονηθεί κανονικά, αλλά δεν ήθελε να το κάνει και τον τιμωρήσαμε», ανέφερε ο Μπος.

Πάντως ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σχέση με τα πειθαρχικά παραπτώματα των Ελ Γκάζι και Γκουντέλι. «Ήδη έχω μιλήσει μαζί του και μου ζήτησε συγγνώμη. Την Παρασκευή θα είναι πάλι με την ομάδα. Με ανησυχεί πάντως το γεγονός ότι πρόκειται για τον τρίτο παίκτη που τιμωρούμε για πειθαρχικό παράπτωμα», τόνισε.

Ο Μπαζούρ αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός και φέτος μετρά δέκα συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ δεν ήταν στην αποστολή για το ματς της Λεωφόρου (1-2).

loading...