Ελαφρύ τρέξιμο ο Ναζλίδης, απών ο Αβραάμ

Ολιγοήμερο πρόγραμμα αποθεραπείας ξεκίνησε ο Θωμάς Ναζλίδης, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Απών και από την προπόνηση της Παρασκευής (11/11), ο διεθνής με την εθνική Κύπρου Αβραάμ.

Mε μεσημεριανή προπόνηση, συνέχισε την προετοιμασία της η ΑΕΛ, με τον Κόντορ να επιστρέφει στις προπονήσεις των «βυσσινί», έπειτα από την χτεσινή άδεια που του είχε χορηγηθεί.

Στον αντίποδα απών λόγω υποχρεώσεων που έχει, με την εθνική ομάδα της Κύπρου, είναι ο Αντρέας Αβραάμ, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον Θωμά Ναζλίδη ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο όπως προβλέπει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, έπειτα από την επέμβαση που είχε υποβληθεί στο πέλμα.

 

Όσον αφορά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, το Σάββατο (12/11) οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη θα προπονηθούν το πρωί στο γυμναστήριο σε δύο γκρουπ, ενώ το απόγευμα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στα Δένδρα.

Την Κυριακή (13/11) και πιο συγκεκριμένα το πρωί στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί φιλικό με την Κ20 στα Δένδρα  λόγω των έργων συντήρησης που γίνονται στον χλοοτάπητα του AEL FC ARENA και θα είναι ανοιχτός για τους φιλάθλους που θέλουν να τον παρακολουθήσουν.

Τέλος σ΄ότι έχει να κάνει με την αλλαγή της ώρας του φιλικού, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 16:00 το απόγευμα, ο λόγος της εξέλιξης αυτής δεν είναι άλλος από το να διευκολύνει όποιον επιθυμεί, να παρακολουθήσει από κοντά την δραστηριότητα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού.

loading...