Φιλικό με Σπάρτη για τον Αστέρα

Δίχως τρεις παίκτες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης και ο λόγος γίνεται για τους Κουρμπέλη, Γκοντό, Φαρίνια. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Αργεντινός έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ιγκλέσιες, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θα είναι στην αποστολή είτε για το φιλικό με την Σπάρτη, είτε για το ματς με τον Παναιτωλικό σε περίπτωση που υπάρξει ξανά «σέντρα» στη Super League.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Σε περίπτωση που ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί η 11η αγωνιστική της Super League, τότε η ομάδα μας θ’ αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη Σπάρτη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το Σάββατο (19/11) στις 15:00. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Αν ωστόσο, οι αρμόδιοι φορείς αποφασίσουν να γίνει σέντρα στους αγώνες της Super League, τότε η ομάδα μας θ’ αντιμετωπίσει την Κυριακή (20/11, 17:15) τον Παναιτωλικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπως είναι προγραμματισμένο από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις συνεχίζονται με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους συνεργάτες του να δίνουν έμφαση αυτές τις μέρες, σε θέματα τακτικής. 

Ο Κουρμπέλης συνεχίζει το τρέξιμο και το πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Gondo. Εκτός προπονήσεων παραμένει αυτές τις μέρες ο Luis Farina λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κάνει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι στη διάθεση του προπονητή μας για τον αγώνα πρωταθλήματος. 

Ο Iglesias μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων».

loading...