Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού μετά την απαίσια εμφάνιση

Ένας κακός και χωρίς ρυθμό και λύσεις από τα «βαριά χαρτιά» του «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς μένοντας στο 0-0 με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 0-0 με την Κέρκυρα:

ΛΕΑΛΙ: Έκανε πολύ καλή εμφάνιση κρατώντας το μηδέν στην εστία του με την εντυπωσιακή επέμβαση που έκανε στην μεγάλη φάση του αγώνα στην επανάληψη για την Κέρκυρα. Από τους ελάχιστους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Δεν φάνηκε ο Νορβηγός που δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά με τις προωθήσεις του. Εκτός ρυθμού και χωρίς την σπιρτάδα που τον διακρίνει.

ΒΙΑΝΑ: Δεν είχε πολύ δουλειά καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος στην επανάληψη είχε σωστές τοποθετήσεις αν και ταλαιπωρήθηκε στο ανοικτό γήπεδο όπως στη μεγάλη φάση της Κέρκυρας.

ΜΠΟΤΙΑ: Και για αυτόν δεν υπήρχε πολύ δουλειά απέναντι στην Κέρκυρα, με εξαίρεση βεβαίως το τελευταίο μισάωρο που παίζοντας ουσιαστικά μόνο με τον Βιάνα άμυνα χρειάστηκε να τρέξει πολύ για να καλύψει χώρους στις αντεπιθέσεις.

ΡΕΤΣΟΣ: Στο διάστημα που έπαιξε δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα, χωρίς πάντως να είναι αρνητικός ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ: Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Σέρβος, δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο ενώ και στην επανάληψη δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο οργανωτικό κομμάτι.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ξεκίνησε βασικός όμως επί της ουσίας δεν δικαίωσε την επιλογή του Μπέντο καθώς δεν βρήκε τον τρόπο να δώσει ρυθμό και πάσες από τον άξονα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, με πολλά λάθη και βιαστικές ενέργειες. Προσπάθησε να πάρει φάσεις επάνω του όμως δεν ήταν σε καλή μέρα και αυτό φάνηκε από νωρίς.

ΣΕΜΠΑ: Λίγα πράγματα και από τον Βραζιλιάνο εξτρέμ που στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου έπαιξε αριστερό μπακ με την έξοδο του Ρέτσου.

ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ: Ούτε ο Νορβηγός «τράβηξε», έχοντας μια καλή στιγμή όλη και όλη στο πρώτο ημίχρονο. Δεν βρήκε χώρους και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα από τα άκρα.

ΚΑΡΝΤΟΣΟ: Απογοητευτικός ο Παραγουανός που ξεκίνησε βασικός όμως δεν έκανε υποψία ευκαιρίας και ήταν «εύκολη λεία» για τους αμυντικούς της Κέρκυρας.

ΠΑΡΝΤΟ: Μπήκε ορεξάτος παίρνοντας φάσεις επάνω του όμως όσο κυλούσε η ώρα τόσο «χανόταν» από το ματς περιορισμένος σε σέντρες από τα άκρα.

ΜΑΡΤΙΝΣ: Πέρασε στο ματς με στόχο να «ανοίξει» το παιχνίδι του Ολυμπιακού όμως ούτε αυτός βρήκε λύσεις στην καλά κλειστή άμυνα της Κέρκυρας.

ΙΝΤΕΓΕ: Μπήκε για να δώσει μια ακόμη επιθετική επιλογή όμως αυτή την φορά ερχόμενος από τον πάγκο δεν μπόρεσε να λυτρώσει την ομάδα του.

loading...