Καραπαπάς: «Το χυδαίο σύστημα Αλαφούζου ξαναχτύπησε»

O Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση μέσω του Facebook για την αποκάλυψη της Sun για τον ρόλο κλειδί που θα αναλάβει ως στέλεχος της FIFA ο Θόδωρος Γιαννίκος σχετικά με την επιτροπή εξομάλυνσης.

Επίσημη θέση μέσω του Facebook πήρε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, σχετικά με το δημοσίευμα της Sun και του Γιώργου Καστρινάκη, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο πρώην αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων, Θόδωρος Γιαννίκος θα αναλάβει ρόλο κλειδί ως στέλεχος της FIFA, εποπτεύοντας ουσιαστικά την επιτροπή εξομάλυνσης. Ο Κώστας Καραπαπάς καταφέρεται με πολύ σκληρές εκφράσεις εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου, τον οποίο προσωποποιεί πίσω από αυτή την υπόθεση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών.

Το χυδαίο “σύστημα” Αλαφούζου ξαναχτύπησε και σημάδεψε αυτή τη φορά τον Θόδωρο Γιαννίκο.

Ας πάρουν χαμπάρι FIFA και UEFA ότι ο αποτυχημένος και κατεστραμμένος σε όλα (ποδόσφαιρο, κανάλια, επιχειρήσεις) Γιάννης Αλαφούζος, είναι αυτός που οργανώνει και εκτελεί αυτές τις επιθέσεις, πότε κατά του κ. Ινφαντίνο, πότε κατά του κ. Θεοδωρίδη και τώρα κατά του κ. Γιαννίκου.

Οι συνεχόμενοι Ευρωπαϊκοί διασυρμοί και η κατρακύλα της ομάδας του τον κάνουν να επιτίθεται στις διεθνείς συνομοσπονδίες και να στοχοποιεί στελέχη τους, όπως κάνει και με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να παρασύρει το ποδόσφαιρο στον δικό του κατήφορο και χρησιμοποιεί γι’ αυτό «φυτευτά» δημοσιεύματα από ξεπουλημένα μπουμπούκια της δημοσιογραφίας (τύπου Καστρινάκη στην πλέον αναξιόπιστη εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου, την «SUN») τα οποία αναπαράγουν οι εντός των συνόρων εργολάβοι λάσπης όπως ο Θωμαΐδης και τα γνωστά σάιτ-βόθροι.

ΥΓ.: Εμείς σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που θα σταθούμε στο πλευρό της κυβέρνησης και των κ.κ. Τσίπρα και Βασιλειάδη στην προσπάθεια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ και τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ που το λυμαίνονται. Διότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ζημιά από αυτή την κατάσταση.

loading...