Κίνδυνος για τη Μάλαγα να χάσει στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα!

H Oμάδα του Χουάντε Ράμος άντεξε στην έδρα των Καταλανών, με τον τερματοφύλακα Καμενί να κάνει μεγάλη εμφάνιση, την ώρα που οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε έδειξαν ότι δεν μπορούσαν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης απόντων των Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να πάρει αυτό τον αγώνα στα χαρτιά, αν η αποβολή του Χουάν Κάρλος δεν γινόταν μετά τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας τους αγώνα και των καθυστερήσεων.

 

Η Μάλαγα πήγε στη Βαρκελώνη με πολλά αγωνιστικά προβλήματα που ανάγκασαν τον Χουάντε Ράμος να πάρει στην αποστολή πολλούς παίκτες από την δεύτερη ομάδα, μη επαγγελματίες.

Στο αρχικό σχήμα είχε δύο μη επαγγελματίες, τους Οντίβερος και Φορνάλς. Μετά την αποβολή του Ντιέγο Γιορέντε στο 69ο λεπτό, μπήκε ο Λουίς αντί του Οντίβερος και διατηρήθηκε το 8-2 επαγγελματιών – ερασιτεχνών. Στο 81΄ο Ελ Νεσύρι αντικατέστησε τον Σάντρο και η αναλογία έγινε 7-3. Στο 6-3 η Μάλαγα «καιγόταν» καθώς ο κανονισμός προβλέπει μέσα στο γήπεδο την παρουσία επτά επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Ευτυχώς για τον Χουάντε Ράμος, η δεύτερη αποβολή ήρθε σε «νεκρό» χρόνο και η ομάδα του έφυγε από τη Βαρκελώνη με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

loading...