Ο Κλοπ υπερ του… μεθυσμένου Ρούνεϊ

Θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών στον αθλητικό κόσμο της Αγγλίας αποτελεί η εμφάνιση του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος εθεάθη υπο την επήρεια αλκoόλ. Υπέρ του ποδοσφαιριστή τάχθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Θέμα συζήτησης στο «Νησί» αποτελεί ο… μεθυσμένος Γουέιν Ρούνεϊ, στον οποίο έχει ασκηθεί μεγάλη δόση κριτικής από αγγλικά μέσα αλλά και Άγγλους φιλάθλους.Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σε πρόσφατες δηλώσεις του, τάχθηκε υπέρ του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτετν και της εθνικής Αγγλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλοπ: «Έχουμε λεφτά, κάνουμε αυτό που αγαπάμε αλλά είμαστε άνθρωποι. Όλοι αυτοί οι τύποι, όλοι οι θρύλοι που αγαπάμε και θαυμάζουμε, πίνουν σαν διάβολοι, καπνίζουν σαν τρελοί και παραμένουν καλοί παίκτες. Πλέον δεν υπάρχει κανένας. Δεν ξέρω κανέναν».

Προφανώς, το μυαλό του Κλοπ στάθηκε σε ποδοσφαιριστές όπως ο Μαραντόνα και ο Τζορτζ Μπεστ, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι πλέον οι «εξωγηπεδικοί κανόνες» είναι πιο αυστηροί για τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι δεν ξέρει κανέναν που να λειτουργεί έτσι πλέον.

loading...