Πλατιά χαμόγελα για Ρινάλντι!

Επιστροφή του Ράσμους Τελάντερ σε συνθήκες αγώνα, για πρώτη φορά μετά από επτά ολόκληρους μήνες (από τις 17 Απριλίου και το 6-1 επί του Πανθρακικού στη Λεωφόρο), υπήρξε το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού στο Σαββατιάτικο φιλικό με την Καλλιθέα.

Ο 25χρονος Δανός κεντρικός αμυντικός υπήρξε το μεγαλύτερο κέρδος της ημέρας για τον Παναθηναϊκό καθώς έβγαλε ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς την παραμικρή ενόχληση και έδειξε ότι βρίσκεται πράγματι στο δρόμο της μεγάλης επιστροφής.

 

Η δε απόδοσή του, μετά το αρχικό δεκάλεπτο που ήταν φυσιολογικά επιφυλακτικός, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, σκορπίζοντας χαμόγελα στο προπονητικό τιμ της ομάδας.
Ακόμα μεγαλύτερα ωστόσο ήταν τα «πράσινα» χαμόγελα για τον Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός εμφανίζεται τελευταία «άλλος» παίκτης στο Κορωπί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και το πιστοποίησε στο φιλικό του Σαββάτου καθώς «σκύλιασε» μέσα στο αγωνιστικό χώρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό: πέτυχε δύο γκολ, είχε μία ασίστ και για πρώτη φορά από την ημέρα που φόρεσε την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος επιβεβαίωσε σε ένα βαθμό τις συστάσεις που τον συνόδευαν από την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, δε, είναι σαφές ότι διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αγιαξ, ειδικά στο ενδεχόμενο που κριθεί από το προπονητικό τιμ ότι δεν πρέπει να παρθεί ρίσκο με τον -βρισκόμενο σε φάση επανένταξης μετά τη θλάση- Μάρκους Μπεργκ.

Ακρως ενθαρρυντική εικόνα είχε επίσης ο 18χρονος επιθετικός της Ακαδημίας, Σωτήρης Πίσπας, που αποκτήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια απ’ τον Ορφέα Βάρης και προβλέπεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στις αρχές του νέου έτους.

Ο Πίσπας πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με τακουνάκι (!) στο πρώτο δοκάρι και είχε ορισμένες πολύ καλές ενέργειες που πιστοποίησαν ότι διαθέτει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Αντιθέτως ο Χατζηγιοβάννης δεν ανταποκρίθηκε στο ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τους επιθετικούς, ενώ ο Μίγγος έδειξε σημάδια κόπωσης καθώς προερχόταν και από το ματς της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Αγγλίας τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

loading...