«Προετοιμαζόμαστε για τη συνάντηση με την ΑΕΚ»

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας απάντησε σε ερωτήσεις των συμβούλων. Μεταξύ αυτών ήταν και μια του Γιώργου Αράπογλου, ο οποίος ρώτησε τον Άρη Βασιλόπουλο αν θα γίνει η συνάντηση με την ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου και αν είναι εφικτό να παρευρίσκονται σε αυτή και οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων του Δήμου.

Η απάντηση του Δημάρχου ήταν η εξής: «Όσον αφορά τη συνάντηση με την ΑΕΚ, που ρωτάει ο κύριος Αράπογλου, δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με την ΑΕΚ. Δεν έχει κυκλοφορήσει από τοπικά Μέσα, έχει κυκλοφορήσει από κεντρικά Μέσα το αίτημα συνάντησης της ΑΕΚ. Εμείς επεξεργαζόμαστε ως δημοτική αρχή το ίδιο το αίτημα αυτό, προσπαθούμε να χαρτογραφήσουμε και εμείς το πεδίο για να μαζέψουμε όλες τις πληροφορίες που είναι αναγκαίες για να είμαστε έτοιμοι.

 

Όταν υπάρξει κάτι, προφανώς και θα ενημερωθείτε. Και στο θέμα που βάζετε, κανένα πρόβλημα να γίνει συνάντηση τουλάχιστον δική μου με τους επικεφαλής για να δούμε το θέμα και που βρισκόμαστε. Δεν μπορώ όμως να σας δεσμευτώ και ότι θα γίνει η συνάντηση και ότι θα είστε προσκεκλημένοι, αλλά πιο πριν μπορεί να προηγηθεί μια συνάντηση μεταξύ μας».

Πάντως, είναι όντως γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Δήμος ζήτησε εγγράφως από την Περιφέρεια Αττικής όλο τον φάκελο που αφορά την υπογειοποίηση, καθώς και άλλα στοιχεία σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, προκειμένου να προετοιμαστεί γι’ αυτή τη συνάντηση. Και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα εν λόγω στοιχεία του εστάλησαν.

loading...