Συναδινός: «Μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να αντέξει τόσες ΠΑΕ;»

Διαβάστε το άρθρο για λεπτομέρειες

Για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Football League, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Δλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 της Θεσσαλονίκης, έκανε την Παρασκευή (11/11) ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Αν κάναμε μία ολοκληρωμένη συζήτηση, θα έθετα το ερώτημα αν το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να αντέξει τόσες ΠΑΕ.»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζω ότι είναι σε δυσχερέστατη θέση. Δεν έχουν έσοδα, ούτε τηλεοπτική στέγη. Δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου να βρει χορηγούς. Αν κάναμε μία ολοκληρωμένη συζήτηση, θα έθετα το ερώτημα αν το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να αντέξει τόσες ΠΑΕ.

Καταλαβαίνω ότι πολλοί έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τους εργαζομένους τους. Να βάλουν και αυτοί ένα χεράκι για να καθαρίσουμε την υπόθεση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συμμετέχουν στα δρώμενα και έχουν εκπροσώπηση στην ΕΠΟ. Δεν είναι ένα άλλο βασίλειο. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι και αυτοί μέρος του προβλήματος». 

loading...