Συναγερμό σήμανε σήμερα στο Κορωπί ο Στραματσόνι

Το μπλέξιμο που έχει προκύψει με το αν θα ξεκινήσει ή όχι πρωτάθλημα αυτήν την εβδομάδα δυσκολεύει φυσιολογικά τον προγραμματισμό των ομάδων και δη το έργο των προπονητών.

Ο Αντρέα Στραματσόνι από την πλευρά του σήμανε σήμερα «συναγερμό» στο Κορωπί και αρχικά κλείστηκε για πάνω από μία ώρα στο γραφείο του στις εγκαταστάσεις της ομάδας με τους τρεις εκ των τεσσάρων αρχηγών: Ζέκα, Μπεργκ, Λέτο, αλλά και τον Μολέντο προκειμένου να μεταδώσουν στους συμπαίκτες τους την αναγκαιότητα για απόλυτη εγρήγορση και μέγιστη συγκέντρωση ενόψει της συνέχειας.

 

Και λίγη ώρα αργότερα μάζεψε όλους τους «πράσινους και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί κανονικά το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή στη Λεωφόρο.

«Η κατάσταση είναι συγκεχυμένη και κανείς δεν μπορεί να μας πει με σιγουριά εάν θα αγωνιστούμε την Κυριακή ή όχι στο πρωτάθλημα. Εμείς ωστόσο οφείλουμε να έχουμε από σήμερα στο μυαλό μας ως δεδομένο ότι θα παίξουμε κανονικά το ματς με την ΑΕΚ και να είμαστε πανέτοιμοι για να επιστρέψουμε στις νίκες.

Πρέπει να γυρίσουμε την άσχημη σελίδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, να επιστρέψουμε δυνατοί και να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και το ξέρουμε όλοι, όπως ξέρουμε ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας τον τελευταίο μήνα. Θέλω να δω από όλους σας το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και το μέγιστο πάθος…».

loading...