«Σκληρός, αλλά και άνετος ο Γιόχανσον»

Σε σημερινό της δημοσίευμα, η Aftonbladet φιλοξενεί δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σουηδίας, με αφορμή το επίσημο ντεμπούτο του μέσου της ΑΕΚ. «Είναι σκληρός όταν πρέπει, αλλά επίσης άνετος όταν χρειάζεται να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Ο Γιάκομπ έχει το χαρακτηριστικό του να καλύπτει σωστά τους χώρους και είναι ένας παίκτης που κρατάει τη θέση του όταν πρέπει», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Γιάνε Άντερσον.

Στο ματς με τη Γαλλία, ο Γιόχανσον αγωνίστηκε μαζί με τον Αλμπίν Εκντάλ στη μεσαία γραμμή της Σουηδίας. Αναφορικά με το αν σκοπεύει να τους διατηρήσει στην ενδεκάδα, ο Άντερσον είπε: «Συνήθως χρησιμοποιούμε δύο αμυντικούς μέσους όταν παίζουμε εκτός έδρας αλλά νομίζω ότι έγινε σαφές στο ματς με τη Γαλλία ότι αμφότεροι μπορούν να παραμείνουν στην ενδεκάδα. Ο ρόλος αυτός που είχε ο Ντάνιελ Σιόλουντ στη Νόρκεπινγκ, υπό τις οδηγίες μου, ταιριάζει στον Γιόχανσον».

Στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του Γιόχανσον, ο οποίος επεσήμανε ότι: «Έχω γίνει πιο άνετος με τη μπάλα, δεν τη δίνω πια απλά στον διπλανό μου. Συμμετέχω περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι και προωθώ τη μπάλα μπροστά. Ωστόσο το βασικό πλεονέκτημά μου είναι ότι είμαι αποτελεσματικός στον αμυντικό τομέα».

loading...