Τα… βρόντηξε από τον Άρη ο Μπουγκέρα

Πιο κοντά στην έξοδο από τον Άρη βρίσκεται πλέον ο Ματζίντ Μπουγκέρα. Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος είναι «τελειωμένος» από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη όπως έχει γίνει γνωστό από το μεσημέρι της Πέμπτης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναχώρησε για το Ντουμπάι.

Φαίνεται ότι έχει αποφασίσει και ο ίδιος ότι αποτελεί ξένο σώμα και πλέον, εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό δεν προπονείται με την ομάδα, λόγω και μιας δηλητηρίασης που τον ταλαιπώρησε.

Το θέμα είναι ότι απουσίασε και πάλι ο Ράφικ Τζεμπούρ από την προπόνηση. Επίσημα από τον Άρη λένε ότι συμβαίνει αυτό λόγω προβλήματος στο γόνατο. Ωστόσο, δεν πηγαίνει στο Ρύσιο ούτε καν για να ακολουθήσει θεραπεία και χθες δεν έδωσε το «παρών» ούτε στο δείπνο της ομάδας.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει ύστερα από την επιστροφή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Θοδωρή Καρυπίδη, από τις ΗΠΑ. Εκτίμηση για την τελική έκβαση του συγκεκριμένου θέματος δεν μπορεί να γίνει στην παρούσα φάση.

loading...