Τάσεις φυγής από την ΑΕΚ παρουσιάζει ο Τζολέον Λέσκοτ

Τάσεις φυγής από την ΑΕΚ παρουσιάζει ο Τζολέον Λέσκοτ, σύμφωνα με την «Goal News». Σε δημοσίευμα της εφημερίδας υποστηρίζεται ότι ο Άγγλος στόπερ είναι το τελευταίο διάστημα σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, ο οποίος τον έχει κρατήσει για σημαντικό διάστημα μακριά από την ενεργό δράση, έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Λονδίνο από τον προσωπικό του γιατρό, Άντι Γουίλιαμς.

Ταυτόχρονα, όμως, ο Λέσκοτ παρουσιάζεται στο ίδιο ρεπορτάζ να είναι δυσαρεστημένος από τις συνθήκες της αποθεραπείας, που ακολουθεί υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ (το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του το ακολούθησε στην Αγγλία και στην συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα). Μάλιστα θεωρεί σημαντικό ζήτημα πως δεν επιτρέπεται στον συμπατριώτη του και έμπιστό του φυσιοθεραπευτή που έφερε ο ίδιος από την Αγγλία να  τον αναλάβει εξ ολοκλήρου.

Έτσι, λοιπόν, ο Λέσκοτ σκέψεις ακόμη και για αποχώρησή του από την Ένωση, κάτι που εμφανίζεται να έχει μεταφέρει σε ανθρώπους της ομάδας.

loading...