Τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Τις τιμές των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (30/11), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αλλά και τους τρόπους διάθεσης του, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΦΗ.

Aναακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί, στους φίλους της ομάδας το κόστος των εισιτηρίων του προσεχούς αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, καθώς επίσης και το από θα μπορούν να τα προμηθεύονται, εξέδωσε την Κυριακή (27/11) η διοίκηση του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναικός!

Το παιχνίδι της Τετάρτης (30/11, 7.30μμ) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης , για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου και ήδη, η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι, έχουν κυκλοφορήσει απο την Παρασκευή (25/11) και η διάθεση τους συνεχίζεται καθημερινά, απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχου ανακοινωθεί είναι:

-15 ευρώ στις θύρες 1,4,5.

-20 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8.

Απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απευθύνεται θερμή παράκληση, σε οσους θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να προμηθευτούν νωρίτερα το εισιτήριο του αγώνα, καθώς απο την αστυνομία δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανείς στο γήπεδο, που δεν θα έχει εισιτήριο.

Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επισημαίνεται ακόμη, ότι δεν θα υπάρξει σε κανένα δωρεάν είσοδος στη αναμέτρηση. Καθε αριθμημένη θέση, θα αφορά σε εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναικός, θα συνεχιστεί μεχρι και τη Τετάρτη (30/11) το μεσημέρι απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.»

loading...