Τζαβέλλας: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα»

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ, την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί στη Φλωρεντία μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο φιλικό επί του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα αμυντικού:

Για το σημερινό φιλικό: «Αφού δεν παίξαμε στο πρωτάθλημα, καταφέραμε να δώσουμε ένα δυνατό φιλικό. Ήρθαμε εδώ και προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε ρυθμό. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη. Απέναντι μας είχαμε σήμερα μία πολύ καλή ομάδα, που προσπάθησε να κατεβάσει την μπάλα και να παίξει ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι πήραμε πολλά από το σημερινό παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να τα αντιμετωπίζουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα. Παίξαμε ένα φιλικό με μία ομάδα που πρέπει να είναι στην πρώτη κατηγορία κατά τη γνώμη μου, είναι μία ιστορική ομάδα και της εύχομαι τα καλύτερα».
Για τη διακοπή: «Θα προτιμούσα να έχουμε αγωνιστική, για να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και για να αλλάξει η δική μας ψυχολογίας, αλλά έτσι είναι τα πράγματα…».
Για το γκολ που πέτυχε στην Εθνική: «Ήταν όλοι χαρούμενοι, όμως ξέρετε το ποδόσφαιρο αλλάζει πολύ γρήγορα, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί την Πέμπτη πρέπει να καταφέρουμε κάτι στην Ιταλία. Θα αισθάνομαι χαρούμενος για αυτό το γκολ, μόνο αν φτάσουμε στην Ρωσία».
Για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ: «Είδαμε σήμερα κάποια παιδιά που παίζουν δανεικοί, να είναι πολύ καλά και εύχομαι του χρόνου να επιστρέψουν πιο δυνατοί».
Για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι και ότι καλύτερο μπορούμε να το πάρουμε».

loading...