Βασάρας: «Και τι κακό έχουν κάνει οι διαιτητές δηλαδή;» (aud)

Το ακούσαμε κι αυτό στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου… Ένας απίστευτα εκνευρισμένος Κύρος Βασάρας στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM 94,6, διέψευσε το ότι έθεσε «βέτο» στην επιλογή του Δημήτρη Σαραϊδάρη για την ΚΕΔ και… αναρωτήθηκε τι κακό έχουν κάνει οι διαιτητές στο άθλημα τα τελευταία χρόνια!

«Είμαι στο εξωτερικό κι έτυχε να ακούσω τη χθεσινή εκπομπή σας. Ένιωσα αηδία με αυτά που άκουσα, ουδέποτε eρωτήθηκα για κάποιο μέλος της ΚΕΔ, ουδέποτε έκανα παρέμβαση για κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν άσκησα βέτο για τον κ. Σαραϊδαρη, με τον οποίο συνδέομαι φιλικά και κανείς δεν θα με εμποδίσει να έχω φίλους. Δεν μπορείτε να διαταράσσετε τις φιλικές σχέσεις που έχει δημιουργήσει κάποιος άνθρωπος.Γράψατε ότι είμαι κουμπάρος με τον κ. Σαραϊδάρη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Έχετε κάνει αναφορές στη γυναίκα μου για τον ρόλο που είχε στην ΕΠΟ. Αυτές οι απόψεις αναπαράγονται από άλλα Μέσα, ενώ δεν ισχύουν, δεν θέλω να βγαίνω και να τις διαψεύδω συνέχεια. Νομίζω μου οφείλετε μια συγγνώμη Σας έχω ακούσει πολλές φορές και στην τηλεόραση, αναφέρεστε στους διαιτητές σαν να είναι σκουπίδια.

Λέτε ότι εγώ εκπαίδευσα τους διαιτητές της Super League και είμαι υπεύθυνος για τα σφάλματά τους, και τι κακό έχουν κάνει οι διαιτητές τα τελευταία χρόνια δηλαδή; Αφήστε τις καλύτερα αυτές τις ιστορίες… Εγώ ανέλαβα τον Φεβρουάριο του 2015 και ασχολήθηκα με το φυτώριο, έχω στείλει τόσο υλικό σε ενδιαφερόμενους και τις Ενώσεις. Τον Ιούνιο του 2016 ανέλαβα επιδιαιτητής, μέχρι τότε τι δουλειά είχα;

Έχω ακόμα επαφές με τον κ. Σαραϊδάρη, αν θέλετε βγάλτε τον στην εκπομπή σας να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει. Έχω εκτίμηση από όλο τον κόσμο, ο Βασάρας έχει προσωπικότητα και βγαίνει και μιλάει μόνος μου. Μου λέτε ότι κάποιοι ορισμοί αποφασίζονταν από αλλού και στέλνονταν με φακέλους, ποιος τα έκανε αυτά τα πράγματα; Αν έχω έρθει εγώ σε επαφή με κανέναν από την ΚΕΔ, αποδείξτε το».

Ακούστε το ηχητικό, διάρκειας 34 λεπτών, από τις δηλώσεις του Κύρου Βασάρα στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα».

loading...