Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για επέκταση Μολέδο, Λέτο και Λουντ στον Παναθηναϊκό

Ξεκίνησαν οι επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους των τριών παικτών που προβλέπεται να ακολουθήσουν τον Κουτρουμπή συμφωνώντας για νέα συμβόλαια με βελτιωμένες απολαβές και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Στο περιθώριο της πρόσφατης σύσκεψης κορυφής του Παναθηναϊκού δεν συζητήθηκαν μόνο τα προβλήματα της ομάδας και οι ενδεχόμενες λύσεις τους, αλλά και το ζήτημα των ανανεώσεων συμβολαίων συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Στο τραπέζι, κατόπιν εισήγησης του Αντρέα Στραματσόνι και με το σύμφωνη γνώμη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, έπεσαν συγκεκριμένα τρεις περιπτώσεις, αυτές των Σεμπάστιαν Λέτο, Ροντρίγκο Μολέδο και Ρόμπιν Λουντ.

Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του μήνα πρόκειται να ολοκληρωθούν οι επαφές με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές προκειμένου να υπογραφούν νέα συμβόλαια αυξημένων απολαβών και χρονικής διάρκειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι (Ιούνιος του 2017), ενώ οι ο Ροντρίγκο Μολέδο και Ρόμπιν Λουντ έως το 2018.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη γίνει επαφές με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν και κατ’ ιδίαν συναντήσεις στην Αθήνα, ενώ η προοπτική που υπάρχει είναι για τον τον μεν Λέτο επέκταση μέχρι το 2019 και για τους Μολέδο και Λουντ έως το 2020.

loading...