Ζητάει πολλά και δεν ανανεώνει ο Μανωλάς!

Διαβάστε το άρθρο για λεπτομέρειες

Δεν φαίνεται να έχει βρεθεί η… χρυσή τομή ανάμεσα σε Ρόμα και Κώστα Μανωλά και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο διεθνής Έλληνας αμυντικός δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», «ο Μανωλάς χτυπά την πόρτα της Ρόμα, η οποία εξακολουθεί να αρνείται», όπως είναι χαρακτηριστικά ο τίτλος του ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών παραμένει στον… αέρα λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, τις οποίες δεν φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι η οικονομική διαφορά είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να αποδειχθεί και αγεφύρωτη την ώρα που μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως η Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ, έχουν στο στόχαστρό τους τον Μανωλά.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ζητά 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν τα μπόνους, ενώ η Ρόμα δεν πρόκειται να δώσει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Με το υπάρχον συμβόλαιο, ο Μανωλάς λαμβάνει 1,8 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

loading...