«Είναι νίκη που θα μείνει στην ιστορία»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση μέσω της οποίας,ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΗ.

Στην έκδοση ανακοίνωσης όπου και εκφράζει τις ευχαριστίες της ως προς τον κόσμο της ομάδας που έδωσε το παρόν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθηναϊκό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Είναι νίκη που θα μείνει στην ιστορία», προέβη η διοίκηση του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Λίγα λόγια και κοιτάζουμε μπροστά, καθώς μας περιμένουν σημαντικά παιχνίδια στη Β’ Εθνική και δεν πρέπει να «μεθύσουμε» απο αυτήν την επιτυχία.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ, στο κόσμο του ΟΦΗ, για την στήριξη και στα 90 λεπτά του αγώνα με τον Παναθηναικό.

Πάνω απο 5 χιλιάδες φίλαθλοι δεν λογάριασαν τη βροχή και το κρύο και δημιούργησαν μια γνήσια ποδοσφαιρκή ατμόσφαιρα, στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδος.

Ακόμα και όταν η ομάδα έχανε, ο κόσμος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Στο πλευρό της ομάδας. Και όπως έπρεπε. Με ιδανική συμπεριφορά.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και τα παλικάρια του. Είναι νίκη μαγκιάς!

Είναι νίκη που θα μείνει στην ιστορία. Την χρειαζόμασταν. Την αξίζαμε!

Τη χαιρόμαστε και προχωράμε.

Στηρίξτε αυτά τα παιδιά. Εχουν αξία. Εχουν παρόν και μέλλον. Μείνετε μαζί τους στις καλές και στις κακές στιγμές, γιατί αυτοί θα επαναφέρουν τον ΟΦΗ μας, εκεί που όλοι ονειρευόμαστε. Εκεί που αξίζουμε.

Το μήνυμα αυτής της μεγάλης νίκης είναι σπουδαίο.

Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.

Ο μαραθώνιος συνεχίζεται, αλλά με πίστη και ενωμένοι ΟΛΟΙ μαζί θα τα καταφέρουμε» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.»