Βόμβες Μαλλάτου: «Μαφία διοικεί το ποδόσφαιρο»

Για μαφία που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε λόγο ο Ανδρέας Μαλλάτος, ο οποίος προσέφυγε στο Πρωτοδικείο κατά της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, ενώ κατήγγειλε παράλληλα εκβιαστικές κινήσεις της ΕΠΣΑ κατά του σωματείου που ο ίδιος ανήκει.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Ανδρέας Μαλλάτος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Έχω απηυδήσει τόσα χρόνια να βλέπω διάφοροι τύπους να καταπατούν το Σύνταγμα και του νόμους του κράτους ,για αυτό αποφάσισα να καταθέσω την προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ. Έχω έννομο συμφέρον, και την κατέθεσα ως φυσικό πρόσωπο, αφού αν γίνει δεκτή, θα μπορώ να συμμετάσχω στις εκλογές της ΕΠΣΑ. Σ’ αυτό το σημείο θέλω να καταγγείλω την ΕΠΣ Αθηνών, καλώντας την να αφήσει στην άκρη τους εκβιασμούς προς το σωματείο που ανήκω (Ηράκλειο). Δηλαδή να απειλεί με διαγραφή απ το μητρώο στην περίπτωση της συζήτησης απ το Δικαστήριο της προσφυγής».

Για την υφιστάμενη κατάσταση με την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ:

«Όλοι γνωρίζουν, πως η λειτουργία της είναι παράνομη. Συνομίλησα με αρκετές Ενώσεις για την προσφυγή ,όμως για άγνωστους λόγους δεν ήθελαν να προσφύγουν. Δυστυχώς εδώ έχει καταντήσει το ποδόσφαιρό μας, να κηδεμονεύεται και άπαντες να σιωπούν, χωρίς να ομιλεί κανείς. Εν τέλει , ποιος διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, η μαφία;»

Ο έμπειρος νομικός επεσήμανε, πως έκανε λάθος το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαιώνοντας την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ξεκαθαρίζοντας πως αρμόδιο δικαστήριο για ορισμό προσωρινών διοικήσεων είναι το Πρωτοδικείο, γι αυτό και εκεί θα συζητηθεί η προσφυγή του στις 6Δεκεμβρίου.

Ο κ Μαλλάτος τόνισε ,πως δεν έχει πολιτικές βλέψεις απαντώντας στη φημολογία πως η προσφυγή του έχει πολιτικό μανδύα, ενώ δήλωσε άγνοια για τον εκνευρισμό της πολιτικής ηγεσίας του Υφυπουργού Αθλητισμού. Τέλος επανέλαβε ,πως η προσφυγή έγινε από τον ίδιο χωρίς τη συμμετοχή του σωματείου του, στέλνοντας μήνυμα στην ΠΔΕ-ΕΠΟ, πως σε περίπτωση απόρριψης της, θα επανέλθει άμεσα με νέα, χωρίς αυτή τη φορά να προειδοποιήσει τους ενδιαφερόμενους…