Εξαντλείται η υπομονή της ΑΕΚ για Ντίας

Ούτε χθες κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Τζοχόρ ο Χόρχε Περέιρα Ντίας και η υπομονή της ΑΕΚ εξαντλείται. Οι εκπρόσωποι του παίκτη έδιναν διαβεβαιώσεις πως το θέμα είναι τυπικό, ωστόσο έχουν περάσει πλέον πάνω από δέκα μέρες που το σίριαλ συνεχίζεται δίχως αποτέλεσμα.

Ο σύλλογος της Μαλαισίας αρνείται να δώσει στον 26χρονο άσο τα χρήματα που αξιώνει ως δεδουλευμένα, ο ίδιος δεν κάνει βήμα πίσω στις απαιτήσεις του και δεν αποκλείεται οι διαφορές τους να λυθούν στα δικαστήρια, κάτι που όμως δεν εξυπηρετεί καθόλου τα σχέδια της ΑΕΚ. Οι εκπρόσωποι του παίκτη είπαν στους ανθρώπους της «Ένωσης» πως έχουν ενημερώσει την ομοσπονδία της Αργεντινής για τη στάση της Τζοχόρ, προκειμένου να πιέσει για λύση και η υπόθεση αργεί… Άγνωστο είναι αν και πόσο ακόμη θα περιμένει η ΑΕΚ που επείγεται για παίκτη που θα δώσει λύσεις στο γκολ.

Την ίδια ώρα, η πληροφορία περί συμφωνίας του Γιώργου Τζαβέλλα με τον ΠΑΟΚ για λύση της συνεργασίας τους ίσως επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο για την «Ένωση». Ούτως ή άλλως αναζητείται ένας παίκτης για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο διεθνής άσος μπορεί να προσφέρει και σαν στόπερ. Δεν αποκλείεται από τη στιγμή που ο παίκτης έχει ξεμπερδέψει με τον ΠΑΟΚ να μπει για τα καλά στο ραντάρ της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, προς δανεισμό στον Ηρακλή οδεύει ο Άνταμ Τζανετόπουλος και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, τότε θα μεταβεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.