Έτοιμος για δυναμική αντίδραση είναι ο Γιάννης Αλαφούζος

Έτοιμος για δυναμική αντίδραση είναι ο Γιάννης Αλαφούζος βλέποντας πως η διαιτησία δεν έχει αλλάξει στάση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εντείνονται οι φήμες περί αποστάσεων από τη «συμμαχία».

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη και θεωρεί πως πρόκειται για έναν ακόμη κρίκο σε μια αλυσίδα… δίχως τέλος.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η πράσινη ΠΑΕ ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζει ακόμη πιο δυναμικές αντιδράσεις για τη συνέχεια, ίσως ακόμη και πιο έντονες από αυτές επί εποχής Γκιρτζίκη στην προεδρία της ΕΠΟ. Στο «τριφύλλι» έχουν πλέον χάσει την εμπιστοσύνη τους στην Επιτροπή Εξομάλυνσης, τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και την ΚΕΔ, καθώς βλέπουν πως τα πράγματα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις διαιτησίες του Παναθηναϊκού, δεν έχουν αλλάξει.

Μάλιστα εντείνεται η φημολογία πως πλέον ο Παναθηναϊκός κρατά αποστάσεις από τη λεγόμενη «συμμαχία» με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (που θεωρούν πως τυγχάνουν καλύτερης αντιμετώπισης) και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μόνοι τους για το 50-50.

Στα αγωνιστικά, μετά το χθεσινό ρεπό σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για τη διαδικαστική ρεβάνς με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη, όπου αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γκιγέρμο Μολίνς.