«Ο Καραπαπάς προπηλάκισε τον Κωνσταντίνου»

Φοβερά πράγματα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλει «προπηλακισμό και απόπειρα βιαιοπραγίας από τον Κώστα Καραπαπά και τους συνοδούς του» προς τον αντιπρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου.

O A Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, βρισκόταν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, προκειμένου να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης του επεισοδίου ανάμεσα σε Τζιμπρίλ Σισέ και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κατά την αποχωρησή του από το κτίριο έγινε «στόχος» από τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Κραπαπά, και των ανθρώπων της προσωπικής του συνοδείας, όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και καταγγέλει μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός καταγγέλλει τον προπηλακισμό του Α’ Αντιπροέδρου της, Βασίλη Κωνσταντίνου από τον υπεύθυνο Τύπου της Π.Α.Ε. ΟΣΦΠ, Κ. Καραπαπά και την απόπειρα βιαιοπραγίας από εύσωμους συνοδούς των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά κατά την έξοδο από τα γραφεία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά μαρτυρά το ήθος και το ύφος της ομάδας του Πειραιά, όπως πλειστάκις έχει αποδείξει και στο παρελθόν».