Από τέσσερις ως έξι αλλαγές στη Λεωφόρο

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του σε σχέση με τον αγώνα στην Τουρκία, πρόκειται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Aπό τέσσερις ως έξι αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Βασίλης Βούζας στο αυριανό clasico της Λεωφόρου, σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στον αγώνα της Πέμπτης με τη Μπεσίκτας.

Συγκεκριμένα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Στέφανου Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, αντί του Λεάλι που δεν αποκλείεται να βρίσκεται ακόμη κι εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να επιστρέψουν και κάποιοι εκ των Μποτία, Ντε λα Μπέγια, Μάρτινς, Τσόρι, Σεμπά, ενώ λιγότερες πιθανότητες έχει ο Ανδρούτσος.

Ένα πιθανό σχήμα είναι με Καπίνο στα γκολπόστ, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (Ρέτσος), Ντε λα Μπέγια (Σισοκό) στην άμυνα, δύο εκ των Ρομαό, Καμπιάσο και Μάρτινς στο κέντρο, ο Τσόρι σε θέση επιτελικού και οι Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ, Σεμπά στην επίθεση. Σε αυτή την περίπτωση, ο Φορτούνης θα μείνει στον πάγκο για να πάρει ανάσες και πιθανότατα θα μπει κατά τη διάρκεια του β’ μέρους.