Απόλλων Σμύρνης – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Την όγδοη του νίκη μέσα στην έδρα του, πέτυχε ο Απόλλωνας, καλύπτοντας με την απώλεια των δύο βαθμών που είχε την προηγούμενη αγωνιστική, επιστρέφοντας παράλληλα έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στο ματς, με συνέπεια να έχει τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να γίνει απειλητική για την εστία του Κουτσόπουλου.

Όλα αυτά μέχρι το 15΄ όταν η εκτέλεση φάουλ του Κονέ κατέληξε στα δίχτυα του Κουτσόπουλου, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-0. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» ήταν αυτοί που είχαν τον ελέγχο του αγώνα, και στο 36΄ έφτασαν κοντά στο 2-0 ο Περογαμβράκης όμως υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ από τον επόπτη.Από το σημείο εκείνο κι έπειτα δεν υπήρξαν άλλες αξιόλογες φάσεις στο ματς, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Ότι δεν είχε καταφέρει στο πρώτο ημίχρονο η «Ελαφρά Ταξιαρχία», το πέτυχε στο 55΄ με την κεφαλιά του Περογαμβράκη ζευγαρώνοντας με τον τρόπο αυτό τα τέρματα της. Στο 59΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 3-0, το σουτ όμως του Μπαρμπόσα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κουτσόπουλου. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα όπως και στο πρώτο μέρος η Αναγέννηση, πίεσε προκειμένου να φτάσει στο 2-1, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ρομάνο (65′ Τζάνης), Κονέ, Περογαμβράκης (74′ Κρητικός), Μπαρμπόσα (65′ Ομπόντο), Πετρόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Σμίλτος, Τσόπελας, Μάιγκα, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Υφαντής (65′ Βουκομάνοβιτς), Καραγιάννης, Ντάνκουα (50′ Ντεμπελέ), Κρητικός (74′ Μυργιώτης), Τζέκος.