Χορηγό για ομάδα και γήπεδο ψάχνει ο Αλαφούζος

Επαφές με μεγάλες εταιρείες έχει ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τον Παναθηναϊκό μέσω ονοματοδοσίας στην ομάδα και στο γήπεδο.

Συμπαίκτες για να βοηθήσουν οικονομικά τον Παναθηναϊκό ψάχνει ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ να αναζητεί πλέον και χορηγό-«συμπαίκτη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ο Αλαφούζος αναζητεί έναν χορηγό που θα μπορέσει είτε μέσω του ονόματος του Παναθηναϊκού είτε με κάποιον άλλο τρόπο να διαφημίσει την επωνυμία του, έναντι ενός υψηλού χρηματικού ποσού.

Ο Mr. ΣΚΑΪ όμως δεν μένει μόνο εκεί. Το πρότζεκτ με την δεύτερη φάση της ανάπλασης της Λεωφόρου αναμένεται να προχωρήσει με την έκδοση της οικοδομικής άδειας, για να γίνουν και τα «βαριά» έργα με τις επιπλέον κερκίδες και τους πύργους στα κόρνερ.

Για τα έργα χρειάζεται χρηματοδότηση και εκτός από τις κινήσεις που γίνονται για τα 7 εκ. της Περιφέρειας, τα οποία και έχουν εγκριθεί, υπάρχουν επαφές και με χορηγούς. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Αλαφούζος έχει κάνει έναν πρώτο κύκλο επαφών με δύο μεγάλες εταιρείας, όπου η μία εδρεύει στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει βρει μία πρώτη ανταπόκριση και εξελίξεις αναμένονται μέχρι το φινάλε της σεζόν.