Εξελίξεις για την οικοδομική άδεια της Λεωφόρου

Το θέμα της οικοδομικής άδειας για την ανακαίνιση της Λεωφόρου ξαναμπαίνει στο κάδρο του Παναθηναϊκού. Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες…

Eδώ κι αρκετό διάστημα οι «πράσινοι» έχουν βγάλει από την καθημερινότητά τους το θέμα της αδειοδότησης για την ανακαίνιση του γηπέδου τους, το ζήτημα ωστόσο επανέρχεται δυνατά στο προσκήνιο κι αναμένονται εξελίξεις.

Εντός των επόμενων 15 ημερών περιμένουν στον Παναθηναϊκό τις τελικές απαντήσεις από το ΥΠΕΚΑ σχετικά με την ερμηνεία ορισμένων σκελών της υπάρχουσας νομοθεσίας αναφορικά με την έκδοση της άδειας, έχοντας ήδη εξασφαλίσει εξάλλου εδώ και καιρό την έγκριση από τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Η συγκεκριμένη διαδικασία μάλιστα έχει αρχίσει να «τρέχει» από το Υπουργείο, σύμφωνα με το «Goal», παράλληλα με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ κι όπως όλα δείχνουν υπάρχει η βούληση να κατατεθούν ως τις 15-20 Μαρτίου οι εγκρίσεις που εκκρεμούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ.

Στο Τριφύλλι υπάρχει πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία επί του θέματος κι εκτιμούν ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα έχει εκδοθεί η άδεια για την ανακαίνιση της Λεωφόρου και το έργο θα περάσει στην επόμενη φάση του. Αυτή υπενθυμίζεται ότι αφορά σε λυόμενες κερκίδες, τέσσερις «πύργους» στα κόρνερ, πλέγμα, αλλά και νέο φωτισμό. Να σημειώσουμε δε ότι έχει ήδη εγκριθεί από την Περιφέρεια Αττικής κονδύλι ύψους 7 εκατ. ευρώ.