Γι’ αυτό ο Μπέντο δεν βάζει τον Μάριν

Σοβαρό πρόβλημα με τη φυσική του κατάσταση θεωρεί ο Πάουλο Μπέντο ότι έχει ο Μάρκο Μάριν και γι’ αυτό τον λόγο έχει εκτός πλάνων τον Γερμανό.

Παρά το γεγονός ότι ο Γερμανός άσος θεωρούνταν φαβορί για να παίξει βασικός στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ο Πάουλο Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής του σημερινού αγώνα.

Το σκηνικό αυτό βέβαια είναι απόλυτα γνώριμο για τον Μάριν, ο οποίος έχει να αγωνιστεί σχεδόν ένα μήνα με τα ερυθρόλευκα.

Κι αυτό γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι ο 27χρονος άσος δεν μπορεί να προσφέρει στη ομάδα και να έχει διάρκεια στο παιχνίδι του.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», η άποψη του Μπέντο, την οποία έχει μεταφέρει και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, είναι ότι ο Μάριν μπορεί με το ζόρι να βγάλει 60-65 λεπτά, γεγονός που θα τον αναγκάζει σχεδόν πάντα να κάνει την πρώτη αλλαγή για εκείνον.

Εκείνο δε που ενοχλεί περισσότερο τον προπονητή των πρωταθλητών είναι όιτ ο Γερμανός παρ’ ό,τι δεν είναι αδιάφορος στην προπόνηση, δεν κάνει έξτρα προσπάθεια για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.