Κοιτάει Ελλάδα για τον πάγκο του ο Αστέρα, στο «κάδρο» ο Αναστασιάδης

Σε λύσεις Ελλήνων προπονητών στρέφονται οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης για τον πάγκο της ομάδας τους. «Παίζει» ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Αρκαδίας αναζητούν τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο, καθώς ο Αποστόλης Χαραλαμπίδης αποτελεί μία προσωρινή λύση και δεν θα μείνει ως το τέλος της σεζόν.

Η προσοχή τους είναι στραμμένη σε επιλογές Ελλήνων προπονητών καθώς κρίνουν ότι ένας γνώστης της πραγματικότητας θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει, ανατρέποντας μεταξύ άλλων και το κλίμα στα αποδυτήρια που μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

 Ο Άγγελος Αναστασιάδης που αυτή την περίοδο δεν έχει ομάδα έχει προταθεί στους Αρκάδες και αποτελεί μία επιλογή που εξετάζεται, με τον Τραϊανό Δέλλα να συνεχίζει να βρίσκεται στα υπόψιν των ανθρώπων της ομάδας.

Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της πρόσληψης προπονητή του οποίου το όνομα να μην έχει ακουστεί, με τις εξελίξεις να αναμένονται μετά την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης».