Ο Δήμος θέλει λύση για το γήπεδο, μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού

Στις 5.00 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, με την ατζέντα της κουβέντας να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, το σχέδιο της κυβέρνησης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

Ούτε ο δήμαρχος δεν γνωρίζει προς το παρόν τα δεδομένα του σχεδίου και περιμένει τον πρωθυπουργό να τον ενημερώσει για το πλάνο του για τα ζητήματα της πόλης Αθήνας, μεταξύ των οποίων είναι και το γενικότερο σχέδιο που περιλαμβάνει το γήπεδο των «πρασίνων».

Η ανάπλαση του ιστορικού Κέντρου, η δημιουργία αστικού πάρκου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με κατεδάφιση του ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού και συνένωση με τα Προσφυγικά, η αναβάθμιση του Πάρκου Γουδή και η δημιουργία νέου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό, σε χώρο πίσω από το ΓΝΑ και η ανάπλαση του Ελαιώνα με τη δημιουργία χώρων μαζικής άθλησης είναι οι τέσσερις παρεμβάσεις του σχεδίου της κυβέρνησης.

Ο δήμαρχος, τηρεί στάση αναμονής για το συγκεκριμένο ζήτημα και περιμένει να ακούσει το σχέδιο του πρωθυπουργού για την έδρα της ιστορικής ομάδας της πόλης και από εκεί και πέρα θα τοποθετηθεί αναλόγως και θα παρουσιάσει τις δικές του θέσεις.

Πάντως, είναι δεδομένο πως ο Γιώργος Καμίνης και ο Δήμος, θέλουν να βρεθεί οριστική λύση για το γήπεδο των «πρασίνων». Ωστόσο, για να μπορέσει ο δήμος να βοηθήσει στην υλοποίηση οποιοδήποτε σχεδίου για το γήπεδο, θα πρέπει πρώτα να συναινέσει σε αυτό η ομάδα.