Παραπέμπεται ο Σιδηρόπουλος για το ΑΕΚ – Πλατανιάς!

Ο διαιτητής του επαναληπτικού αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πλατανιά, Τάσος Σιδηρόπουλος, πήρε παραπεμπτικό βαθμό από τον παρατηρητή του αγώνα, Ιωάννη Τσαχειλίδη, και αναμένεται να μην «σφυρίξει» στα επόμενα παιχνίδια.

Όπως αποκάλυψαν οι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς στην εκπομπή τους στον ΣΠΟΡ FM, «Αποκάλυψη Τώρα», ο Τάσος Σιδηρόπουλος πήρε παραπεμπτικό βαθμό από τον παρατηρητή (Ιωάννης Τσαχειλίδης) του επαναληπτικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ – Πλατανιάς, και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης και να μην οριστεί να διαιτητεύσει στους επόμενους αγώνες.

Ο λόγος που ο Τάσος Σιδηρόπουλος παραπέμπεται από τον παρατηρητή του αγώνα, Ιωάννη Τσαχειλίδη, είναι η απόφαση του Δωδεκανήσιου ρέφερι να αποβάλει τον αμυντικό του Πλατανιά, Γιάγια Μπανανά.

Ο παρατηρητής συμφωνεί με την απόφαση του Σιδηρόπουλου να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών και να «δείξει» την λευκή βούλα στο μαρκάρισμα του Καμερουνέζου αμυντικού στον Μάνταλο, ωστόσο κρίνει ότι η απόφασή του να αποβάλει τον Μπανανά είναι λανθασμένη.