Πέρασε το αίτημα της ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά με υποστήριξη ΠΑΟΚ-ΠΑΟ!

Το αίτημα της ΑΕΚ για αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων της Super League υπερψηφίστηκε… πανηγυρικά στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με την υποστήριξη του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

To δίκαιο αίτημα της ΑΕΚ, να κρίνεται με βάση την εμπορικότητα της και όχι ως ομάδα που προβιβάστηκε πρόσφατα στη μεγάλη κατηγορία στο κομμάτι της διανομής των τηλεοπτικών εσόδων (είναι μια διαφορά της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ), πέρασε… θριαμβευτικά από τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία.

Τόσο ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, όσο και αυτός του Παναθηναϊκού έδειξαν απολύτως σύμφωνοι με το αίτημα της Ένωσης και φυσικά ψήφισαν υπέρ της ικανοποίησής του, δείχνοντας εμπράκτως ότι οι σχέσεις ανάμεσα στους τρεις μεγάλους συλλόγους αυτούς δεν έχουν διαταραχθεί όπως κάποιοι δείχνουν να πιστεύουν αλλά και να… επιθυμούν.

Για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός έδειξε αρνητική στάση και ψήφισε κατά της αναδιανομής των τηλεοπτικών εσόδων που είχε ζητήσει η ΑΕΚ, ωστόσο οι εποχές που «κυριαρχούσε» στις συνεδριάσεις της Super League έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ο εκπρόσωπος των ερυθρόλευκων υποστηρίχθηκε μόνο από αυτόν της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και την άνετη «επικράτηση» του καθ’ όλα δίκαιου αιτήματος της ομάδας του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από τον χώρο συνεδριάσεων, στον οποίο παρέμεινε για περίπου μια ώρα, σαφώς ικανοποιημένος αλλά χωρίς να κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος.