Προσφυγή του Κετσπάγια κατά της ΑΕΚ

Τα χρήματα που ήταν να εισπράξει μέχρι τον Ιούνιο του 2017 ζητάει μέσω προσφυγής που κατέθεσε κατά της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια.

O Tiμούρ Κετσπάγια μετά την απόλυσή του από την ΑΕΚ είχε στείλει εξώδικο ζητώντας χρήματα από την Ένωση, όμως ο Γεωργιανός τεχνικός δεν έλαβε το ποσό που ζητούσε και έτσι κατέθεσε προσφυγή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» o Kετσπάγια ζητάει να του καταβληθούν όλα τα χρήματα που είχε συμφωνήσει να εισπράξει μέχρι τον Ιούνιο του 2017, καθώς επικαλείται ειδικό όρο στο συμβόλαιό του. Στον συγκεκριμένο όρο αναφέρεται: «αν το συμβόλαιο λυθεί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ οποτεδήποτε και πριν την οριζόμενη λήξη αυτής, η αποζημίωση που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον προπονητή ανέρχεται στο σύνολο των μηνιαίων μισθών και δόσεων που απομένουν μέχρ τη συμβατική λήξη του συμβολαίου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να καταβάλει την ως άνω αποζημίωση εντός δύο μηνών από τη λύση του συμβολαίου…».

Ο Κετσπάγια είχε συμφωνήσει να του καταβληθεί το ποσό των 149.200 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, έχοντας λάβει μέχρι την απομάκρυνσή του από την ομάδα 42.013,81 ευρώ, ενώ του είχε παρακρατηθεί και ένα ποσό 2.8000 ευρώ με τη συγκατάθεσή του για την αγορά διαρκείας. Έτσι, το ποσό που διεκδικεί είναι 104.386,19 ευρώ.